IMGP3959.jpg

HAIZE LIZARAZU Y NÚRIA ANDORRÀ

Piano & percussion

Las dos artistas vienen de la música contemporànea y se alimentan de diferentes estilos y técnicas para buscar un lenguaje personal fruto del encuentro de las dos artistas y su experiéncia.

 

TEMÀTICA

Hi haurà un element molt present, que és el que engloba i dóna una temàtica,  és la paraula "Senyals ".
A vegades podem dir que tot són senyals com a indicador del moment on et trobes, com guiant el camí. De fet això és la funció dels senyals. Però els senyals poden ser obvies, físiques, emocionals, mentals, grosses, discretes, clares, amb color o incolores, musicals, invisibles.... Senyals és un títol que ens dóna molt de joc i marcs per la creativitat i ens dona idees clares  i específiques.
La investigació pel que fa a referencia als sons o instruments com diferents senyals de circulació i diferents materials que donaran peu a la creativitat sonora única i especifica.  
Es una senyal la nostre trobada o es una mera coincidència?

Contactar
 

METODOLOGIA

Treballem, el moviment, la veu, la performance, i el so dins d'un marc amb una lògica teatral.
Busquem estructures, llenguatges i materials per a poder convidar les dues disciplines i jugar amb la imatge, el so i el moviment.
Els punts d'unió on es troben la a música i la dansa, on el so i el moviment flueixen en un mateix nivell de sensibilitat i en una mateix idea com a forma d'art. 
L'estudi del moviment i del so des de la presència i d'un lloc altament sensitiu on la consciència necessita arribar a un acord amb la inconsciència.

Contactar
 

CONTACT

Barcelona, España

0034607497001

Thanks for submitting!